Bliv en del af holdet

Her hos Aaløse Marketing er vi altid interesserede i at høre fra dig, hvis du ønsker at arbejde hos os. Herunder kan du se vores aktuelle ledige stillinger, og derudover er du altid velkommen til at søge uopfordret.

 

Hvad laver vi hos Aaløse Marketing?

Vi booker kvalitetsmøder, som giver udbytte for både vores kunder og dem vi booker med. Du skal derfor være dygtig til at kommunikere, og samtidig være nysgerrig efter at kunne identificere et behov. 

Hvad skal du lave hos Aaløse Marketing?

Som mødebooker i Aaløse Marketing er det din primære opgave at kontakte beslutningstagere på B2B markedet. Jobbet kræver, at du i høj grad formår at inspirere og vække tillid i telefonen. Det er altafgørende for at kunne skabe resultater for vores kunder. Hos os repræsenterer du over 15 forskellige virksomheder i ét job. Og vores kunder sætter pris på dig og den forskel, du gør.

Hvordan er Aaløse Marketing som arbejdsplads?

Aaløse Marketing er et mindre team af rare kolleger med en gennemsnitsalder på +40 år, der holder til i midten af Roskilde. Vi er alle drevet af at udvikle os og dygtiggøre os, både individuelt og som et team. Vi har sammenlagt mere end 110 års erfaring i branchen, og vi er ****dygtige (ikke vores ord, men kundernes). Vi hjælper dig med at blive den bedste sælger på telefonen. Vi deler gerne ud af vores viden og erfaring, og vil også gerne lære noget af dig.

Hvad kommer du selv med?

Vi ved, at man skal passe på med at have forudfattede meninger om en kommende medarbejders egenskaber og baggrund. Vi mennesker er så forskellige, og i sidste ende er det personligheden som det kommer an på. Men her er nogle få stikord:

  • Du er over 30 år og har erfaring med mødebooking
  • Du er god til at tale med folk – tillidsskabende og nysgerrig
  • Du er positiv, professionel, empatisk og loyal 
  • Du ønsker personlig udvikling og udfordring
  • Du ønsker ordentlige arbejdsforhold
  • Du ønsker variation i arbejdsdagen

Men det er dig, der afgør om det du kommer med, kan give værdi til Aaløse Marketing og ikke mindst vore kunder.

Bliv mødebooker hos Aaløse Marketing

 Vi er altid på udkig efter de bedste til vores hold. Bliv en del af holdet – her er højt til loftet og vi elsker at skabe resultater.

Gå direkte til stålet:

  • Ring til Mads og ansøg over telefonen. Tlf.: 4676 2601
  • Vi er et telemarketingfirma. Vi vil hellere høre dig fortælle, hvorfor du er egnet til jobbet, end at læse en skriftlig ansøgning.
  • Måske er det sent lige nu – eller weekend. Så send en sms eller e-mail om at du ønsker at blive ringet op. Sms til 2072 4847. E-mail til mads@aalosemarketing.dk.