Hvad siger medarbejderne om at arbejde hos Aaløse Marketing?

....

Om arbejdspladsen

”Rent fagligt elsker jeg at arbejde med kunder inden for så mange forskellige brancher som vi gør.”

”Her er en fantastisk tilgang til kunderne og deres produkter/ ydelser. Jeg får lov til at fordybe mig i alle opgaver. Det giver mig en større selvtillid, når jeg ringer ud.”

”Vores teamspirit er unik. Der er altid et smil på læben, når vi møder ind og når vi går hjem. Og så er alle mine kollegaer fantastiske på hver deres måde.”

Om kunderne

”Samarbejdet med kunderne er meget tæt. Vi sætter en ære i at være det tætteste, de kan komme på, at vi er deres egen interne salgsafdeling.”

”Vores kunder giver os ris og ros. Og vi giver vores kunder ris og ros. På den måde sikrer vi et rigtigt stærkt samarbejde.”

”Workshops og statusmøderne med kunderne er rigtig gode, og øger vores faglige evner. De skaber også en rigtig god personlig relation mellem os og vores dejlige kunder”

Om den personlig udvikling

”Udover at vi træner og sparrer med hinanden i hverdagen, så er der stort fokus på personlig udvikling inden for kommunikation og salg.”

”Mulighederne for personlig udvikling herinde er absolut suveræne – hvis man selv vil det.”

 ”Vi bliver alle uddannet i adfærdsværktøjet Enneagrammet og arbejder med det hver dag. Det har lært mig meget om mig selv, om mine kollegaer, om vores forskelligheder og individuelle styrker. Det udnytter vi som team og i vores daglige dialoger for vores kunder.”

… og gode råd fra dine kommende kolleger

”Du skal være indstillet på en meget veludviklet feedbackkultur.”

”Som ny medarbejder skal/kan du være dig selv.”

”Hvis du har lyst til at være en del af vores team, så find din store ’ja-hat’ frem.”

”Giv dig tid til at lære systemer og vores kunder at kende.”